Чашка кави і кавові зерна.Більшість людей у світі не уявляє свого життя без цих ароматних зерен. Але якщо задуматися, то що ми знаємо про історію появи кави? Коли стали відомі властивості кавових зерен? Де відбулося це відкриття? Як напій знайшов світову популярність? Насправді вся ця тематика охоплює безліч історичних періодів, беручи свій початок в глибоку давнину і йдучи корінням в перші цивілізації Сходу. Однак давайте...

Їжа і напої | Переглядів: 44 | Дата: 13.09.2020 | Коментарі (0)

Морозиво – це один з найулюбленіших десертів дорослих і дітей. Зараз виробники пропонують морозиво з різними смаковими характеристиками. Існує навіть безлактозне морозиво, яке можуть вживати люди з непереносимістю так званого «молочного цукру». Однак це не тільки смачна страва, але і дуже цікава. Існує безліч цікавих фактів про морозиво. У цій статті ми хочемо поділитися найбільш...

Їжа і напої | Переглядів: 55 | Дата: 29.08.2020 | Коментарі (0)

Домашні чіпси.Про те, що чіпси – небезпечна їжа, знають і дорослі, і діти. Вони не тільки сприяють виникненню зайвої ваги, але і провокують розвиток онкології та інших захворювань, які складно піддаються лікуванню. Оскаржувати цей факт – безглузде заняття. Тим більше, що небезпека підтверджена численними дослідженнями. Однак це зовсім не заважає дізнатися цікаві факти про чіпси, які допоможуть внести ясність і...

Їжа і напої | Переглядів: 60 | Дата: 27.08.2020 | Коментарі (0)

Кукурудзяний хлібХліб – це продукт харчування, який вживають в їжу люди різного віку, соціального статусу і релігійних переконань. Навіть ті, хто дотримуються дієти, не відмовляють собі в задоволенні іноді з'їсти шматочок. Саме хліб колись допоміг європейцям впоратися з голодом. У ряді країн він і зараз є основною стравою людей з низьким рівнем достатку. Але що ж ми знаємо про цей продукт? І які його особливості? У цій статті ми...

Їжа і напої | Переглядів: 39 | Дата: 24.08.2020 | Коментарі (0)

Макарони з м'ясним соусом.Макарони – популярна страва, яку люблять і діти, і дорослі. В Італії їх прийнято називати «паста». У перекладі це означає «тісто для макаронів». Паста різниться розмірами, зовнішнім виглядом і навіть забарвленням. В Італії її прийнято подавати «аль денте». Це ступінь готовності, коли макаронні вироби злегка недоварені. Таким чином вони прекрасно зберігають форму і залишаються лише злегка...

Їжа і напої | Переглядів: 31 | Дата: 11.08.2020 | Коментарі (0)


1-5 6-10 11-15 16-20