Мухомор червоний (Amanita muscaria).Мухомори – гриби, які прийнято вважати небезпечними для життя і здоров'я. При цьому вони активно використовуються в медичних цілях. Більш того, мухомори їдять численні тварини. І в результаті, у них не виникає проблем зі здоров'ям. Так чи насправді гриби небезпечні для людини? І що про них взагалі відомо? У цій статті ми розкриємо цікаві факти про мухомори, які допоможуть більше дізнатися про...

Рослини | Переглядів: 52 | Дата: 10.09.2020 | Коментарі (0)

Айва звичайна.Айва – смачний плід, який з якоїсь причини залишається недооціненим. Найчастіше на основі айви готується варення, компоти, різні десерти. При вживанні в їжу плід має терпкий в'яжучий смак. Тому багато хто відмовляється від його використання в сирому вигляді. І даремно. Фрукт прекрасно втамовує спрагу в теплу пору року і одночасно з цим має масу позитивних властивостей. У цій статті ми розкриємо...

Рослини | Переглядів: 46 | Дата: 05.09.2020 | Коментарі (0)

Звичайні червоні помідори.Помідор – овоч, який користується великою популярністю серед дітей і дорослих. Він може бути червоного, рожевого, жовтого або навіть чорного кольорів. Плід має різний розмір і форму. Це смачний овоч, який корисний для організму в сирому і обробленому вигляді. Помідор або томат вживають в їжу в різних країнах світу. Однак, крім хороших смакових характеристик і користі, плід може похвалитися і іншими...

Рослини | Переглядів: 31 | Дата: 24.08.2020 | Коментарі (0)

Червона смородина.Смородина або порічка – смачна ягода, яка має велику кількість корисних властивостей. З неї готують варення. Плоди використовують для приготування пирогів, соусів, компотів та інших страв. Популярністю користується чорна, червона і біла смородина. Всі різновиди мають різний смак і забарвлення. Смородина невибаглива у вирощуванні. Кущі часто висаджують на дачних ділянках і біля...

Рослини | Переглядів: 33 | Дата: 23.08.2020 | Коментарі (0)

Вигляд дині ззовні і всередині.Диня – соковитий плід, який має приємний смак. На основі м'якоті готуються різні десерти. Диню часто додають в піцу та інші страви. Таким чином вдається підкреслити смакові характеристики інших компонентів. При цьому хорошим смаком відрізняються тільки стиглі плоди. Незріла диня має трав'янистий присмак. У ряді випадків він додатково супроводжується неприємним ароматом. Стиглі дині відрізняються...

Рослини | Переглядів: 34 | Дата: 15.08.2020 | Коментарі (0)


1-5 6-10 11-15 16-20